Asperges et œufs pochés sous-vide

Asperges et œufs pochés sous-vide

3.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour huiler et pour la finition
  • 4 œufs moyens (53-63 g)
  • 150 g d'asperges vertes épluchées (max. 14 cm de longueur)
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 gousses d'ail hachées
  • 1600 g d'eau environ, à ajuster si besoin
  • 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
  • sel
  • poivre moulu
  • huile d'olive

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 81 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 550 kJ / 132 kcal
Vetten 10 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...