Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour huiler et pour la finition
- 4 œufs moyens (53-63 g)
- 150 g d'asperges vertes, épluchées (max. 14 cm de longueur)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 gousses d'ail, hachées
- 1600 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
- sel
- poivre moulu
- huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 81 mg
Alternatieve recepten
Asperges sauce à l'orange
55 Min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10 min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 menit
Haricots verts au thym
1h 10 min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3 Std. 40 Min
Panure
5 min
Artichauts à la romaine
50 menit
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1j
Asperges sauce romesco
45 Min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Pommes de terre en robe des champs
30 min