
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons rouges coupés en lamelles
- ½ - 1 piment rouge frais coupé en lanières fines
- 200 g de sucre roux
- 1 c. à café de sel
- 200 g de vinaigre de vin rouge
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 303.8 kcal / 1271.5 kJ
- Eiwitten
- 1.3 g
- Vetten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2u. 30min
Sous-vide magrets de canard
2u.
Sauce caramel
1u. 30min
Foie gras sous-vide
72u.
Dorer des échalotes
25min
Nougatine aux cacahuètes
1u. 30min
Toffees au caramel
2u.
Chutney d'oignon rouge
24u.
Sauce au caramel
1u. 30min
Confit d'oignons rouges
4u.
Confit d'oignons
30min
Caramel liquide
25min