Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons rouges, coupés en lamelles
- ½ - 1 piment rouge frais, coupé en lanières fines
- 200 g de sucre roux
- 1 c. à café de sel
- 200 g de vinaigre de vin rouge
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1271.5 kJ / 303.8 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 6.3 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72h
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2h 30min
Chutney d'oignon rouge
24h
Confit d'oignons rouges
4h
Poires sous-vide à la cannelle
2u. 5min
Caramel liquide
25 min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 godz. 20 min
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Nougatine aux cacahuètes
1 godz. 30 min
Toffees au caramel
2h
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Glace au caramel au beurre salé
14h