Apparaten en accessoires
Compotée de pruneaux, cannelle et vanille
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u.
4 bocaux
Ingrediënten
La veille
-
1000 g de pruneaux dénoyautés
-
1 c. à soupe de thé Earl Grey, en vrac
Le jour même
-
2 oranges non traitées zestes et jus
-
1 gousse de vanille égrainée
-
1 c. à café de cannelle en poudre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 bocal
Natrium
30.8 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1824.8 kJ /
428.8 kcal
Vetten
1 g
Vezels
40.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
103.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® et moi n°27
36 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Confiture fruits secs et agrumes
30min
Confiture d’abricots
45min
Confiture pêche et verveine
1u. 5min
Confiture de myrtilles
1u. 45min
Confiture abricot-gingembre
1u. 55min
Confiture de mirabelles
1u. 20min
Confiture mirabelle-gingembre
1u.
Compote de prune à la cannelle
25min
Confiture de pêches
1u. 5min
Confiture de fraises à la vanille
45min
Confiture d'abricots
6u.
Confiture de framboises
1u. 5min