Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'huile végétale
- 300 g de mélange de légumes pour potage (céleri, carotte, poireau, en morceaux par ex.) (voir "Conseil(s)")
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en huit
- 50 g de concentré de tomate
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (sauge, romarin, par ex.), équeutés
- 100 g de gros sel
- 30 g de vin rouge
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 300 g de viande de bœuf hachée
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 90 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 13.6 g
- Natrium
- 1982 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain cocotte
2h 20 min
Pain au romarin méditerranéen
1 Std. 55 Min
Pains longs noix de pécan et raisins
4h 30min
Pain de campagne
3u. 45min
Pain de seigle
4u. 10min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2h 30min
Fond de volaille
45 min
Petits pains aux noix
4h 30min
Brioches du Carême
1 Std. 55 Min
Herbes salées
15min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min