Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'huile végétale
- 300 g de mélange de légumes pour potage (céleri, carotte, poireau, en morceaux par ex.) (voir "Conseil(s)")
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en huit
- 50 g de concentré de tomate
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (sauge, romarin, par ex.), équeutés
- 100 g de gros sel
- 30 g de vin rouge
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 300 g de viande de bœuf hachée
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 90 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 13.6 g
- Natrium
- 1982 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'épluchures d'asperges
45 Min
Poudre de champignon
5 Min
Gigot d'agneau sous-vide
5óra 15p
Bouillon de volaille maison
1h 45min
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Chapelure
10min
Éplucher du gingembre
5 Min
Poires au sirop sous-vide
45 Min
Planche de beurre
15min
Potage aux orties et granola au curry
1 Std. 15 Min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
Geen beoordelingen
Bouillon de poulet maison
50min