Apparaten en accessoires
Haricots blancs Cuisson lente
Voorbereiding. 10min
Totaal 14u. 40min
4 portions
Ingrediënten
-
255 g de pois chiches blancs secs255 g de haricots blancs secs
-
eau pour faire tremper
-
910 g de bouillon
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
39.8 mg
Eiwitten
1.2 g
Calorieën
92.2 kJ /
22.1 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
4.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basique - Disque cuisson et éplucheur
19 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15min
Choucroute
12u. 15min
Pommes de terre rissolées
20min
Bouillon de poulet maison
50min
Cuisson du millet
45min
Lait d’amandes (Métrique)
1u. 20min
Lait de riz brun (Métrique)
10min
Lait D'Avoine (Métrique)
1u. 10min
Café moulu
5min
Moudre son café
5min
Farine complète
5min
Rissoler 200 g d'oignons
20min