Apparaten en accessoires
Sabayon
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
60 g de marsala sec
-
60 g de vin blanc sec
-
120 g de sucre en poudre
-
6 jaunes d'œufs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sauce béarnaise
20min
Délice d'été pêche-abricot
Geen beoordelingen
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon classique
15min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Geen beoordelingen
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon
15min
Sabayon sucré
30min
Granité au café
Geen beoordelingen
Sauce orange-curry
10min
Sabayon classique
15min
Velouté de potiron et crevette
35min