Apparaten en accessoires
Sabayon
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
60 g de marsala sec
-
60 g de vin blanc sec
-
120 g de sucre en poudre
-
6 jaunes d'œufs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sabayon classique
15min
Waterzooi de poulet
1u.
Minipuddings au parmesan, bœuf et légumes vapeur, sauce au vin rouge
Geen beoordelingen
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Terrine d'asperges et de langoustines
10u.
Sabayon au cidre
15min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon classique
15min
Sabayon
15min
Mousse glacée aux fruits rouges
10min
Velouté de potiron et crevette
35min