Apparaten en accessoires
Sabayon
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
60 g de marsala sec
-
60 g de vin blanc sec
-
120 g de sucre en poudre
-
6 jaunes d'œufs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Glace véganes à la pistache et à la cardamome
Geen beoordelingen
Trifle au Champagne et aux fruits rouges
3u. 40min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon classique
15min
Crumble aux poires et crème à la ricotta
1u.
Magret de canard aux fruits de la passion, purée de betterave
45min
Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé
2u. 45min
Sauce béarnaise
20min
Sabayon
15min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Sauce béarnaise
15min
Sabayon classique
15min