Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de viande dénervée, coupée en morceaux
- 300 g de légumes variés (oignons, carottes, céleri-branche ou céleri-rave par ex.), coupés en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (sauge ou romarin par ex.), équeutés
- 150 g de gros sel
-
30
g de vin rouge
of 30 g d'eau - 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 clou de girofle
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 2754 kJ / 658 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte de bouillon de volaille
45 Min
Fond de volaille
45 Min
Fond de légumes
45 Min
Fricot Acadien
1 Std. 30 Min
Fond de viande
3 godz.
Aubergine miso sous-vide
2h 45min
Fond de volaille
45 Min
Velouté de butternut, poisson et riz aux légumes, crumble pomme-poire
1h 10min
Chawanmushi (Crème japonaise aux œufs)
35 Min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Pâte feuilletée express
2 godz.
Sucre vanillé
72 Std.