Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 10 g d'huile d'olive
- 50 g d'eau
Le flan de potiron
- 300 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 50 g de sucre en poudre
- 125 g de jus d'orange
- 10 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de miel
- 2 œufs
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 125 g de lait
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1932 kJ / 461.5 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche au potiron
3h 45 min
Tarte à la rhubarbe et pain d'épices
1h 10min
Gâteau aux épices et limoncello
40min
Flan au potiron et aux pommes
3h 30min
Cake chocolat-betterave
1h 15min
Soupe de prunes et glace à la cannelle
4h 45min
Gâteau de Pâques
1h 45min
Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur
1h 30min
Tarte sucrée au potiron
1h 40min
Milla de potiron
1h 10min
Gâteau de carottes
1h 5min
Cheesecake à la citrouille et aux épices
4 godz. 55 min