
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'oignon coupé en deux
- 120 g de blancs de poireau taillés en biseau
- 300 g de tomates coupées en quatre
- 1 gousse d'ail de belle taille
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g de pastis
- 100 g de vin blanc sec
- 750 g d'eau
- 5 g de fumet de poisson
- 10 g de concentré de tomate
- 1 étoile de badiane
- 1 clou de girofle
- le zeste d'une ½ orange non traitée
- 1 bouquet garni
- 6 graines de fenouil
- 200 g de pommes de terre coupées en gros dés
- 170 g de carottes taillées en tronçons
- 150 g de bulbe de fenouil taillé en biseau
- 300 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 350 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 150 g de filets de dorade grise, sans peau coupés en six
- 200 g de filets de saumon frais sans peau, coupés en six
- 150 g de pavés de cabillaud, sans peau coupés en six
- 6 langoustines crues, de belle taille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 360 kcal / 1507 kJ
- Eiwitten
- 37 g
- Vetten
- 12 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vezels
- 6 g