Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gousses d'ail
- 80 - 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau, à ajuster en fonction de la texture désirée
- 500 g de poisson, levé en filets et coupé en morceaux (rouget, cabillaud, colin ou rascasse par ex.)
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
-
1
c. à café d'herbes de Provence déshydratées
of 1 pincée de feuilles de thym frais et 1 feuille de laurier -
10
g de pastis
of 1 morceau de fenouil - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de concentré de tomate
- 100 g d'eau, à ajuster en fonction de la consistance souhaitée
- 1 dose de safran
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1040 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe thaïe aux crevettes
30min
Soupe de poissons
45 min.
Bouillabaisse
1h 15 min.
Sauce rouille
10 min.
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 Std.
Soupe portugaise à la morue
30min
Soupe de poisson de Majorque
40 min.
Ragoût de poisson aux épices
1h 45 min.
Bourride
1h
Soupe de poisson
40 min.
Marmite du pêcheur
50 min.
Bisque de crevettes
30min