Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gousses d'ail
- 80 - 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau, à ajuster en fonction de la texture désirée
- 500 g de poisson, levé en filets et coupé en morceaux (rouget, cabillaud, colin ou rascasse par ex.)
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
-
1
c. à café d'herbes de Provence déshydratées
of 1 pincée de feuilles de thym frais et 1 feuille de laurier -
10
g de pastis
of 1 morceau de fenouil - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de concentré de tomate
- 100 g d'eau, à ajuster en fonction de la consistance souhaitée
- 1 dose de safran
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1040 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisque de crevettes
30min
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
Marmite du pêcheur
50min
Soupe de poissons
45min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Bourride
1h
Soupe de poisson
40min
Soupe de poisson au curry
45min
Rouille
10min
Bouillabaisse
1h 15min
Soupe de fruits de mer provençale
25min
Soupe de poisson de Majorque
40min