Apparaten en accessoires
Bloemkool met kaas
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
140 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken140 g
-
water500 g
-
bloemkool (ca. 600 g), in roosjes⅔
-
meel35 g
-
boter25 g
-
melk340 g
-
zout volgens smaak⅓ tl
-
witte peper, gemalen volgens smaak1 snuifje
-
nootmuskaat, gemalen (optioneel)1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
530.9 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
1299.9 kJ /
310.7 kcal
Vetten
19.7 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
11.6 g
Koolhydraten
18.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Bechamelsaus
15min
Lasagne bolognese
2u. 30min
200 g prei fruiten
20min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Chocolademousse
3u. 20min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Aardappelpuree
45min
Appelmoes
20min