Apparaten en accessoires
Bloemkool met kaas
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
140 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken140 g
-
water500 g
-
bloemkool (ca. 600 g), in roosjes⅔
-
meel35 g
-
boter25 g
-
melk340 g
-
zout volgens smaak⅓ tl
-
witte peper, gemalen volgens smaak1 snuifje
-
nootmuskaat, gemalen (optioneel)1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
530.9 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
1299.9 kJ /
310.7 kcal
Vetten
19.7 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
11.6 g
Koolhydraten
18.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
200 g prei fruiten
20min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Aardappelpuree
45min
Appelmoes
20min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Chocolademousse
3h 20min