
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g bloemige aardappelen, geschild, in plakjes gesneden (1 cm, zie tip)
- 1 tl zout
- 350 g melk
- 30 g boter, in stukken
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1245 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Alles tonenBundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min
Koken van bulgur
35min
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Gemarineerde feta
15min
Erwten met ham
25min
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Ratatouille
40min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min