
Apparaten en accessoires
Aardappelpuree
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
bloemige aardappelen geschild, in plakjes gesneden (1 cm, zie tip)1000 g
-
zout1 tl
-
melk350 g
-
boter in stukken30 g
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
297 kcal /
1245 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
9 g
Koolhydraten
43 g
Vezels
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Appelmoes
20min
Bechamelsaus
15min
Bloemkool met kaas
55min
Gekookte eieren
20min
Pannenkoeken
1u. 15min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Bechamelsaus
15min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen
Groentensoep
35min
Romige tomatensoep
25min
Chocolademousse
3u. 20min