Risotto alla crema di scampi

Risotto alla crema di scampi

4.0 12 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
2 porzioni

Ingrediënten

  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 250 g di scampi freschi, interi
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ scalogno
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di peperoncino rosso
  • ½ cucchiaino di farina tipo 00
  • 30 g di brandy
  • 150 g di passata di pomodoro
  • 100 g di panna da cucina
  • 200 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1894.6 mg
Eiwitten 30.7 g
Calorieën 3093.5 kJ / 739.4 kcal
Vetten 23.8 g
Vezels 5.2 g
Verzadigd vet 7.4 g
Koolhydraten 90.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...