Ragoût de pois chiches avec poulpe et moules

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 19u. 15min
6 portions

Ingrediënten

  • 300 g de pois chiches secs
  • 1500 g d'eau tiède
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 gousse d'ail
  • 100 g d'oignon en quartiers
  • 100 g de poivrons rouges grillés, en conserve
  • 2 c. à café de paprika, fumé, moulu
  • 1 cube de bouillon (pour 0,5l) fruits de mer ou poissons
  • 1 poulpe frais (500-700 g), coupés en morceaux (2-3 cm)
  • 600 g d'eau
  • 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • des feuilles de coriandre fraîches hachées (pour saupoudrer)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 portions

Natrium 4738 mg
Eiwitten 326.7 g
Calorieën 12331.2 kJ / 2947.2 kcal
Vetten 63.5 g
Vezels 42 g
Verzadigd vet 9.4 g
Koolhydraten 256.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen