Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Schalotten
- 200 g Rinderfilet, in Stücken
- 1 Eigelb
- 10 g Öl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Kapern, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 855 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1h 25min
Vitello Tonnato
48 Std.
Papayasalat
20min
Muscheln in Weissweinsud
35 min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Lachs-Tatar
5min
Klassisches Beefsteak Tatar
30 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min