Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 85 g Olivenöl
-
½
TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
of ½ TL Chiliflocken, getrocknet, nach Geschmack - 1000 g Miesmuscheln, frisch, gereinigt
- 200 g Tomaten, frisch oder aus der Dose, gehackt
- 100 g Weißwein, trocken
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1076 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schöpsernes
1 Std.
Ratatouille
40 Min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1h 10min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1 Std.
Muscheln in Weissweinsud
35 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Fischsuppe
1h 40min
Muscheln mit Tomatensauce
40 Min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min
Muscheln in Weißweinsud
35 Min