Rindertatar mit Kapern und Aioli

Rindertatar mit Kapern und Aioli

4.0 22 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
4 Portionen

Ingrediënten

  • rote Zwiebel halbiert
    30 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, Öl aufgefangen
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • glatte Petersilie abgezupft
    5 g
  • Senf
    15 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Chiliflocken
    1 Prise
  • Eigelb
    2
  • Rinderfilet in Würfeln (3 cm), leicht angefroren (siehe Tipp)
    200 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Kapern abgetropft
    4 TL

Voeding per 1 Portion

Calorieën 398 kcal / 1665 kJ
Eiwitten 26 g
Vetten 29 g
Koolhydraten 12 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 6 g
Natrium 1389 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...