Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g bunter Pfeffer
- 1700 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Roastbeef
- Meersalz zum Würzen
- 25 g Butter
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
Sauce Tartare
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1906 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1125 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummer Thermidore
35min
Sauce Béarnaise
20min
Sauce Béarnaise
40min
Vitello Tonnato
48u.
Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata
6h 25min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24 Std.
Chimichurri - Argentinische Kräutersauce
3hod. 10min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Café-de-Paris-Butter
4h 10 min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13 godz. 15 min
Putello Tonnato
4 Std.
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8h