Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Schweinelende, in Streifen (5 mm x 1 cm x 5 cm)
- 50 g Sojasauce
- 300 g Reisnudeln, getrocknet
- 50 g Öl
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL frischer Ingwer, fein gerieben
- 150 g rote Zwiebeln, geachtelt
- 150 g rote Paprika, in Streifen (5 mm x 5 cm)
- 150 g Möhren, in Streifen (5 mm x 5 cm)
- 1280 g Wasser
- 1 TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 70 g Austernsauce
- 1 TL brauner Zucker
- 100 g Zuckerschoten, schräg halbiert
- 150 g Mini Pak Choi, grob geschnitten
- 1 TL Salz
- 1 rote Chili, frisch, in dünnen Ringen
- 2 EL Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1735 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grünes Poulet-Curry
55min
Asia-Nudeln mit Rindfleisch und Brokkoli
1h
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Indisches Lammcurry
1h 30min
Boeuf Bourguignon
2u. 45min
Garam-Masala-Hähnchen
50min
Teigtäschchen mit Kohl und Schweinefleisch
1h 35 min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10 min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Truthahn mit Cranberrysauce
4h