Apparaten en accessoires
Buttersauce zu Fleisch oder Fisch
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Schalotten50 g
-
Knoblauchzehe1
-
80 g Fenchel, in Stücken (2 cm)Champignons in Stücken (2 cm)80 g
-
½ TL KerbelRosmarin½ TL
-
Butter in Stücken100 g
-
100 g Weißwein, trockenRotwein, trocken100 g
-
150 g weißer Portweinroter Portwein150 g
-
100 g FischfondRinderfond100 g
-
Speisestärke1 TL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer1 - 2 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
155.6 mg
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
1166.6 kJ /
278.8 kcal
Vetten
20.4 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
12.9 g
Koolhydraten
9.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Garantiert gelungen
28 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Softeis mit Schoko-Keks-Crunch
10u. 30min
Rosa Macarons mit Erdbeer-Ganache
2u. 55min
Erdbeer-Sahne-Torte
2u.
Erdbeer-Poke-Cake
13u.
Churros
45min
Grüne Ombré-Torte
3u.
Vegane Cheese-Nuggets
3u.
Schokoladen-Soufflé
45min
Hochkant-Schoko-Torte
10u.
Nuss-Sahne-Torte
8u.
Spekulatius-Kirsch-Torte
4u.
Klassische Waffeln
40min