Buttersauce zu Fleisch oder Fisch

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Schalotten
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Champignons in Stücken (2 cm)
    80 g
    80 g Fenchel, in Stücken (2 cm)
  • Rosmarin
    ½ TL
    ½ TL Kerbel
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Rotwein, trocken
    100 g
    100 g Weißwein, trocken
  • roter Portwein
    150 g
    150 g weißer Portwein
  • Rinderfond
    100 g
    100 g Fischfond
  • Speisestärke
    1 TL
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    1 - 2 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 155.6 mg
Eiwitten 1.6 g
Calorieën 1166.6 kJ / 278.8 kcal
Vetten 20.4 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 12.9 g
Koolhydraten 9.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...