Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Rinderbeinscheiben (insgesamt ca. 1000 g)
- 40 g Öl
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 90 g Möhre, in Scheiben
- 30 g Sellerie, in Stücken
- 50 g Porree, nur das Weiße, in Ringen
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Rotwein, trocken
- 1000 - 1200 g Rinderfond (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 3864 kJ / 924 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 92 g
- Vezels
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Sauerbratenragout
49 Std.
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Bouchées à la Reine
55 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Piccata Milanese
30 Min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 Min
Chäsfondue
20 Min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5 Std. 15 Min
Fondue moitié-moitié
20 Min
Käsefondue
15 Min