Apparaten en accessoires
Gebackene Eier mit Spinat
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Blattspinat, TK aufgetaut500 g
-
Hartkäse (z.B. Gruyère, Parmesan, Cheddar)50 g
-
Knoblauchzehe1
-
natives Olivenöl extra50 g
-
Salz1 TL
-
Mehl50 g
-
Milch500 g
-
Butter30 g
-
Muskatnuss1 Prise
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Eier6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
15 g
Calorieën
1327 kJ /
317 kcal
Vetten
24 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Das Kochbuch
131 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Truthan-Tonnato mit warmem Kartoffelsalat
1u. 30min
Gemüsecremesuppe
45min
Schnelle Käsesoufflées
45min
Schokoladenmousse
3u. 20min
Eier, gekocht
20min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1u. 10min
Spaghetti Carbonara
35min
Champignoncremesuppe
20min
Sauce Hollandaise
15min
Kartoffelpüree
45min
Kartoffelpüree
45min
Tomatencremesuppe
35min