Compatibele versies
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g Brunnenkresse, gewaschen und getrocknet
- 5 - 10 g Zitronensaft
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 50 g Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 10 - 12 Kopfsalat, Blätter
- 500 g Seebarsch, ohne Kopf und Innereien (siehe Tipps)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1h
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1h 10 min
Gemüsereis mit Fleisch
50min
Fruchtsorbet, schnell
10 min
Forellen mit Gemüsereis
45min
Seehechtfilet mit Rucola-Randen-Salat
1h 35 min
Gemüsesalat im Glas
20 min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Himbeer-Orangen-Glacé
5 Std. 10 Min
Lachsfilets auf Spargeln mit Buchweizen
40min
Zitronen-Grüntee-Sorbet
6 Std. 15 Min