Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
TM5 TM6

Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 - 40 g Brunnenkresse, gewaschen und getrocknet
  • 5 - 10 g Zitronensaft
  • 2 TL feinkörniges Salz
  • 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
  • 50 g Olivenöl, nativ
  • 500 g Wasser
  • 500 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
  • 10 - 12 Kopfsalat, Blätter
  • 500 g Seebarsch, ohne Kopf und Innereien (siehe Tipps)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1971 kJ / 471 kcal
Eiwitten
32.55 g
Koolhydraten
38.4 g
Vetten
20.8 g
Vezels
4.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten