Compatibele versies
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g Brunnenkresse, gewaschen und getrocknet
- 5 - 10 g Zitronensaft
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 50 g Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 10 - 12 Kopfsalat, Blätter
- 500 g Seebarsch, ohne Kopf und Innereien (siehe Tipps)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gurken-Zitronen-Sorbet
9 Std. 15 Min
Avocado-Mayonnaise
15 min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40 Min
Birnen-Safran Kompott
3h 30 min
Tri-Tip Rindsfleisch mit Maiskolben und Krautstiel
3 Std.
Menü: Topinambursuppe, „Beet" Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3 Std.
Käse-Eulen
15 min
Avocado-Zitronen-Creme
20 min
Komplettmenü: Linsen, Schweinefilet und Salat
2 Std. 40 Min
Butter
40 Min
Forellen mit Gemüsereis
45 min
Himbeer-Orangen-Glacé
5hod. 10min