Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Olivenöl, nativ
-
1
Zitrone, nur frisch gepresster Saft
of 20 g Rotweinessig (oder Weissweinessig) - ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 473 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 0.1 g
- Vetten
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Omelette
45min
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Spanische Tomatensauce
25 min
Karamell-Bonbons
2h
Artischocken alla Romana
50 min
Suppe mit Olivenöl, Knoblauch und Mandeln
5min
Kaffeebohnen
1h 15 min
Pistazien-Glace
10h 35min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1h 40min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1h
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Caramel-Glacé
9 Std.