Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillesauce (Crème anglaise)
- 450 g Milch
- 6 Eigelbe
- 70 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
Meringue-Inseln
- 30 g Zucker
- 6 Eiweiss
- 1 Prise Salz
- 30 g flüssiges Karamell, siehe Tipps (optioneel)
- 25 g Pistazien, ungeschält, ungesalzen, gehackt (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Senf-Dill-Sauce
2 Std.
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 godz. 40 min
Sauce béarnaise
20min
Erdbeerpudding
2u. 10min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40 min
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
1h
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Schokoladenmousse
3h 20min
Schoggi-Pudding
1 godz. 30 min
Trenette mit Pesto
45min
Spinat-Radieschen-Salat
15 Min
Knusperchips mit Guaçamole
1h