Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillesauce (Crème anglaise)
- 450 g Milch
- 6 Eigelbe
- 70 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
Meringue-Inseln
- 30 g Zucker
- 6 Eiweiss
- 1 Prise Salz
- 30 g flüssiges Karamell, siehe Tipps (optioneel)
- 25 g Pistazien, ungeschält, ungesalzen, gehackt (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Matcha-Mousse-Kuchen
5h
Kaffee-Sabayon
10 min
Crème brûlée
2h 30min
Nussglace
5 Std. 20 Min
Schokoladenglace
12 Std.
Vanilleglace
12 Std.
Engelsspeise
30 min
Trenette mit Pesto
45min
Schoggi-Coulant mit Herz
1h 30min
Schoggi-Caramel-Mousse
4 Std. 30 Min
Reis mit Meeresfrüchten
1h 15min
Kaffee-Granita
8 Std. 10 Min