Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillesauce (Crème anglaise)
- 450 g Milch
- 6 Eigelbe
- 70 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
Meringue-Inseln
- 30 g Zucker
- 6 Eiweiss
- 1 Prise Salz
- 30 g flüssiges Karamell, siehe Tipps (optioneel)
- 25 g Pistazien, ungeschält, ungesalzen, gehackt (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tessiner Polenta
45min
Zabaglione
15min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
1 Std. 55 Min
Schoggi-Croustillant im Whoopi Pie-Look
1h
Mud cake
2 Std. 30 Min
Panna cotta
6h 15min
Schinkenkroketten mit schneller Béchamelsauce
9 Std. 15 Min
Trutenrollen mit Gorgonzola
1h
Cranberry-Rosmarin-Chutney
45min
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5h 30 min
Trenette mit Pesto
45min
Schoggi-Crème
3h 15min