Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kalbsbraten
- 1200 g Kalbskotelettebraten, beim Metzger vorbestellt
- 1 EL Bratbutter
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 20 g Mandeln
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, flachblättrig, Blätter abgezupft
- 2 EL frischer Rosmarin, nur die Nadeln
- 100 g Toastbrot, in Stücken (3 cm)
- Zitronenschale, geriebene Schale von 1 Bio-Zitrone
- 80 g Butter, in Stücken
Beilagengemüse
- 600 g Wasser
- 600 g Frühkartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 250 g grüne Spargeln, in diagonalen Stücken (3 cm)
- 250 g Cherry-Tomaten
- 40 g Aceto balsamico bianco
- 40 g Olivenöl
- 2 EL Schnittlauch, fein geschnitten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2792 kJ / 670 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Ossobuco sous-vide
13 Std.
Risotto milanese
30min
Sauce béarnaise
20min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Trutenrouladen mediterran
45min
Spinatrisotto mit Spargeln
40min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1h 20min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 Std.
Pastateig
1 Std.