Apparaten en accessoires
Engelsspeise
Voorbereiding. 30min
Totaal 30min
16 Portion
Ingrediënten
-
Haselnuss, geschält, mit Haut50 g
-
Schokolade in Stücken50 g
-
Vollrahm, gekühlt800 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 EL
-
Rahmhalter4 Päckchen
-
Wild-Preiselbeeren (Glas)400 g
-
Apfelmus700 - 750 g
-
Zucker50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
1246 kJ /
298 kcal
Vetten
19 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Süsses aus dem Glas
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Schokoladenmousse
3u. 20min
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1u.
Avocado-Zitronen-Creme
20min
Orangen-Schoko-Brownie
2u. 40min
Panna cotta
6u. 15min
Himbeer- und Limettensorbet
10min
Himbeer-Orangen-Glacé
5u. 10min
Winterkuchen mit Mandarinen und Mandeln
2u. 35min
Cocktail-Dressing
5min
Räucherlachs-Pizza
1u.
Bananen-Schichtdessert
15min
Haselnuss-Schoggi-Roulade
1u.