Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier, kalt, mittelgross (53-63 g)
- 400 g Randensaft
- Wasser, auf 1 l genau aufzufüllen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohlgratin
55 Min
Gemüsesuppe
25 Min
Flammkuchen
40min
Menü: Topinambursuppe, Lachs im Blätterteig mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
2 Std. 15 Min
Eier orange färben
55 Min
Eier hellblau färben
55 Min
Eier gelb färben
2 Std. 30 Min
Gemüsecremesuppe
45min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Aprikosen-Frischkäse-Kuchen
4h
Eier grün färben
55 Min
Apfelkuchen mit Streuseln (TM6)
2 Std. 30 Min