Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 50 g Haselnüsse
- 50 g Baumnusskerne
- 30 g Zucker
- 1 EL Zimt, gemahlen
- 2 EL Wasser
- 1 EL Quittengelee
Teig
- 80 g Milch
- 30 g Butter, in Stücken
- 25 g Zucker
- ½ Würfel frische Hefe, zerbröckelt
- 250 g Mehl
- 100 g Doppelrahmfrischkäse, nature
- ½ TL Salz
- ½ TL Zimt, gemahlen
Auswallen
- 1 EL Rohzucker
Glasur
- 65 g Zucker
- 50 g Doppelrahmfrischkäse
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 615 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanillekipferl
1h 30min
Hefezopf
2 Std. 20 Min
Spätzle
30 min
Hefezopf
2 Std. 20 Min
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1h 20min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1h 30min
Russenzopf mit Cranberries
3h
Nussgipfel
1h 40min
Erdbeer-Quarkroulade
1h 30min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Linzer-Spitzbuben
3h 15min
Spitzbuben mit Glühweingelee
2h 40min