Apparaten en accessoires
Luftiger Schokolade-Kaffee-Kuchen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
10 Portionen
Ingrediënten
Form
-
Butter zum Einfettenetwas
Teig
-
Haselnüsse130 g
-
Rohzucker grob220 g
-
Mehl150 g
-
Backpulver1 TL
-
Kakaopulver, ungesüsst1 EL
-
Instantkaffeepulver1 ½ TL
-
Eier5
-
Butter weich, in Stücken (3 cm)180 g
-
Kaffeelikör (optioneel) (Kaluah)1 EL
-
Salz1 Prise
-
Wasser1000 g
Glasur
-
dunkle Schokolade in Stücken (3 cm)100 g
-
Butter30 g
-
Vollrahm50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
8 g
Calorieën
2084 kJ /
498 kcal
Vetten
35 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eifach. Sälber. Gmacht.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Vanillekipferl
1u. 30min
Apfelkuchen
1u.
Mud cake
2u. 30min
Lauwarmes Schoggi-Küchlein
1u. 30min
Schokolade-Kokos-Kuchen
40min
Schoggi-Muffins mit Pekannüssen
30min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1u. 30min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4u. 15min
Rüeblitorte
1u. 10min
Zitronen-Cake
1u. 5min
Berner Zopf
1u. 45min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2u. 10min