Apparaten en accessoires
Karamell-Blechkuchen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
24 Scheiben
Ingrediënten
Boden
-
Butter weich120 g
-
selbsttreibendes Weizenmehl120 g
-
Vollrohrzucker120 g
-
Kokosraspel80 g
Karamellfüllung
-
gezuckerte Kondensmilch790 g
-
Butter weich120 g
-
100 g MelassesirupZuckerrohrsirup100 g
Topping
-
dunkle Schokolade in Stücken (3-4 cm)150 g
-
Butter weich20 g
-
grobkörniges Salz zum Bestreuen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
3 g
Calorieën
1203 kJ /
286 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verwöhn Dich
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10u.
Basic-Cheesecake
10u.
Leichter Apple-Pie
45min
Erdbeerpudding
2u. 10min
Wassermelonen-Glacé-Lollies
8u. 15min
Winterkuchen mit Mandarinen und Mandeln
2u. 35min
Erdbeer-Quarktorte
2u. 50min
Brownies
1u.
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2u. 20min
Marmorküchlein mit Pfirsichcrème
4u. 30min
Schwarzwäldertorte
2u. 30min
Haselnuss-Schoggi-Roulade
1u.