Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- Butter zum Einfetten
- 60 g Zucker
- 1 Eigelb
- 170 g Weizenmehl
- ½ TL Backpulver
Biskuitboden
- 2 EL Wasser, warm
- 5 Eier
- 180 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 180 g Weizenmehl
- 1 Pck. Backpulver
Füllung und Fertigstellung
- 10 Gelatineblätter
- 400 g Vollrahm, gekühlt
- 1 Dose Mango, reif (425 g)
- 200 g Frischkäse
- 500 g Joghurt
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 280 g Zucker
- 30 g Wasser
- Farbstoffe, orange
- 60 g Pistazie, gehackt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1999 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwarzwäldertorte
2 Std. 30 Min
Apfelkuchen
1 Std.
Kürbis-Tomaten-Suppe
25min
Marmorküchlein mit Pfirsichcrème
4h 30min
Orangenrolle
30min
Erdbeer-Quarktorte
2 Std. 50 Min
Aprikosen-Frischkäse-Kuchen
4h
Aprikosenjogurt-Dip mit Curry
10 Min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 Std. 30 Min
Karamell-Blechkuchen
2 godz. 40 min
Pannacotta mit Mango-Coulis
4óra 15p
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4óra 15p