Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zubereitung
- 30 g Sbrinz in Stücken (ca. 2 cm), zum Bestreuen
Teig
- 300 g Wasser
- 1 Bund Petersilie (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 20 g Rucola
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 500 g Halbweissmehl
- 1 ½ TL Salz
- 2 EL Olivenöl
Kräuterbutter
- 1 Bund Petersilie (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 3 Zweigchen Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Butter, weich
- 1 Bund Schnittlauch (ca. 20 g), fein geschnitten
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1533 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 min
Kräuterfaltenbrot
1h 20 min
Focaccia mit Tomaten
40 min
Focaccia mit Oliven
2h 20min
Rinds-Burger mit Käsekern
40 min
Tomaten-Basilikum-Brot
1 Std. 45 Min
Knusperchips mit Guaçamole
1 Std.
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Hamburger mit Coleslaw
40 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2u. 10min
Burger-Brötchen
1 Std. 45 Min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min