Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl, zum Einfetten
- 200 g Hartweizengriess
- 350 g Wasser, lauwarm
- 15 g frische Hefe (ca. ⅓ Würfel)
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- 400 g Brotmehl
Belag
- 60 g Olivenöl, nativ
- 400 g Pflaumentomaten, in Scheiben (4 mm)
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Tomaten
40 Min
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2 Std. 15 Min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 Std. 35 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Beerentarte
Geen beoordelingen
Linzer Torte
1 Std.
Dinkel-Focaccia
2 Std. 30 Min
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min
Schoggi-Caramel-Mousse
4 godz. 30 min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min