Apparaten en accessoires
Knusprige Focaccia
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
6 Stücke
Ingrediënten
Teig
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Hartweizengriess200 g
-
Wasser lauwarm350 g
-
½ Päckchen Trockenhefefrische Hefe (ca. ⅓ Würfel)15 g
-
1 TL MalzpulverZucker1 TL
-
Salz2 TL
-
Brotmehl400 g
Belag
-
Olivenöl, nativ60 g
-
Pflaumentomaten in Scheiben (4 mm)400 g
-
Knoblauchzehe in Scheiben1
-
Oregano, getrocknet1 EL
-
Salz1 Prise
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
12 g
Calorieën
1862 kJ /
445 kcal
Vetten
11 g
Vezels
4.7 g
Koolhydraten
79 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza und Focaccia
45 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Carac in rot
19 Std. 30 Min
Focaccia mit Tomaten
40 Min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Ingwer-Limetten Drink
40 Min
Überbackener Cheesecake
3 Std. 10 Min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3 Std. 30 Min
Schoggi-Caramel-Mousse
4 Std. 30 Min
Aprikosen-Amaretti
40 Min
Focaccia mit Cherrytomaten
2 Std.
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min