Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
of 2 TL Trockenhefe (8 g) -
400
g Pizzamehl
of 400 g Manitoba-Mehl - 1 TL Salz
Belag
- 30 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Provolone, in Stücken (ca. 1–2 cm)
- 20 g Olivenöl, nativ
- ½ Knoblauchzehe
- 100 g Cherry-Tomaten, entkernt, halbiert
- 2 - 3 Blätter Basilikum, frisch, gewaschen und getrocknet
- ½ TL Salz
- 50 g Zucchetti, in Stücken (ca. 1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2071 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto milanese
30 min
Focaccia mit Tomaten
40min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 godz. 35 min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Schoggigipfeli
3 godz. 35 min
Focaccia mit Cherrytomaten
2 Std.
Schoggichüechli
45min
Knusperchips mit Guaçamole
1 godz.
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Grittibänze
2sa 10 dk
Toblerone®-Mousse
3h 10min
Berner Zopf
1h 45min