Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
of 2 TL Trockenhefe (8 g) -
400
g Pizzamehl
of 400 g Manitoba-Mehl - 1 TL Salz
Belag
- 30 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Provolone, in Stücken (ca. 1–2 cm)
- 20 g Olivenöl, nativ
- ½ Knoblauchzehe
- 100 g Cherry-Tomaten, entkernt, halbiert
- 2 - 3 Blätter Basilikum, frisch, gewaschen und getrocknet
- ½ TL Salz
- 50 g Zucchetti, in Stücken (ca. 1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2071 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Cherrytomaten
2 Std.
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3h 15min
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40 min
Focaccia mit Tomaten
40 min
Burger-Brötchen
1 Std. 45 Min
Focaccia mit Oliven
2h 20min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3 Std. 30 Min
Waadtländer Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Brownies
45min
Schoggi-Cookies
30min
Erdbeertörtchen
1h 15min
Rosmarin Focaccia
2h 30min