Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
of 2 TL Trockenhefe (8 g) -
400
g Pizzamehl
of 400 g Manitoba-Mehl - 1 TL Salz
Belag
- 30 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Provolone, in Stücken (ca. 1–2 cm)
- 20 g Olivenöl, nativ
- ½ Knoblauchzehe
- 100 g Cherry-Tomaten, entkernt, halbiert
- 2 - 3 Blätter Basilikum, frisch, gewaschen und getrocknet
- ½ TL Salz
- 50 g Zucchetti, in Stücken (ca. 1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2071 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grittibänze
2h 10min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Focaccia mit Tomaten
40min
Rosmarin Focaccia
2h 30 min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Rinds-Burger mit Käsekern
40min
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4 Std. 35 Min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Toblerone®-Mousse
3 Std. 10 Min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10min
Berner Zopf
1h 45min