Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Malzpulver -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- Weizenmehl zum Bearbeiten
-
200
g Cherrytomaten, halbiert
of 200 g Oliven, alle Sorten, entkernt - 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Prisen Salz
- 20 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1625 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 458 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelstock nature
55min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 Std. 10 Min
Rüeblisalat
15min
Knöpfli
50min
Zitronen-Cake
1 Std. 5 Min
Pfirsich-Joghurt-Glace
20 min
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Fruchtglace
5 Min
Focaccia mit Tomaten
40min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Berner Zopf
1 godz. 45 min
Rosmarin Focaccia
2h 30min