Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Malzpulver -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- Weizenmehl zum Bearbeiten
-
200
g Cherrytomaten, halbiert
of 200 g Oliven, alle Sorten, entkernt - 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Prisen Salz
- 20 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1625 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 458 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Knöpfli
50min
Focaccia mit Tomaten
40min
Vanilleglace
12 Std.
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Kartoffelstock nature
55min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 godz. 10 min
Fruchtglace
5 Min
Süsser Grittibänz
2 godz. 15 min
Berner Zopf
1h 45min