Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig (siehe Tipp)
- 50 g Zucker
- 180 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 330 g Weissmehl
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
Ganache
- 430 g weisse Schokolade, in Stücken (2 cm)
- 150 g Vollrahm
Zuckerglasur und weisses Kreuz
- 500 g Zucker
- 60 g Wasser
- 2 Pck. Lebensmittelfarbe, flüssig, rot, (ca. 40 g)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2659 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 46 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-Pavlova mit Orangen
1 Std. 50 Min
Süsser Grittibänz
2h 15 min
Heller Mississippi-Cake
1 Std. 15 Min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 Std. 10 Min
Linzer-Spitzbuben
3h 15min
Käse-Spätzli
1h 10 phút
Crevetten Sweet and Sour
40min
Getränkter Zitronencake
1 Std. 30 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 phút
Mailänderli
3h
Grittibänze
2 Std. 10 Min
Spitzbueben
1 Std. 40 Min