Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 70 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Milch
-
½
Würfel Hefe, zerbröckelt (ca. 20 g)
of 1 Päckchen Trockenhefe (ca. 7 g) - 30 g Zucker
- 300 g Mehl
- ½ TL Salz
Füllung
- 300 g Haselnüsse, ganz
- 120 g Zucker
- 20 g Butter, weich
- 50 g Wasser
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 1 Ei, verklopft, zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2349 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nuss-Stängeli
1h 50 min
Basler Läckerli
1 Std. 10 Min
Weggli
2 Std. 5 Min
Tessinerli
1h 50 min
Schoggistängeli-Cake
1 Std. 10 Min
Zuger Kirschtorte
4h
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1h 55min
Dreikönigskuchen
2h 15 min
1.- August-Weggen
1 Std. 10 Min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Berner Zopf
1 godz. 45 min