Schweizer Linzertorte

Schweizer Linzertorte

4.7 27 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
12 Stück

Ingrediënten

  • Butter weich, zum Einfetten
Teig
  • Mandeln geschält
    100 g
  • Haselnüsse
    100 g
  • Zucker
    150 g
  • Vanillezucker
    2 Pck.
  • Mehl
    250 g
  • Salz
    1 Prise
  • Zitronenschale, gerieben
    1 Pck.
  • Butter weich, in Stücken (2 cm)
    200 g
  • Ei
    1
Füllung und Fertigstellung
  • Erdbeerkonfitüre
    400 g
  • Wasser
    2 EL
    2 EL Rum
  • Mandelblättchen (optioneel) geröstet, zum Bestreuen

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Natrium 10 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 1910 kJ / 456 kcal
Vetten 25 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 50 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...