Ruchbrot im Brattopf

Ruchbrot im Brattopf

4.6 156 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 25min
1 Stück

Ingrediënten

Teig
  • Wasser
    370 g
  • Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
    ½ Würfel
  • Butter in Stücken (2 cm)
    50 g
  • Ruchmehl
    500 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Zucker
    2 TL
Formen
  • Ruchmehl
    40 g
Backen
  • Ruchmehl
    1 EL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 100 g

Eiwitten 9.9 g
Calorieën 1165 kJ / 276 kcal
Vetten 6 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...