Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 100 g Baumnusshälften
- 500 g Dörrbirnen, geviertelt
- 100 g Feigen, getrocknet, halbiert
- 100 g Dörrzwetschgen, entsteint
- 50 g dunkle Sultaninen
- 50 g Zitronat
- 75 g Zucker
- 1 TL Zimt
- 1 Prise Nelkenpulver
- 20 g Zitronensaft
- 300 g Traubensaft
Teig
- 250 g Butter, weich, in Stücken (3 cm)
- 500 g Mehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Backpulver
- 100 g Wasser
Fertigstellung
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 9847 kJ / 2352 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 324 g
- Vetten
- 96 g
Alternatieve recepten
Herbstlicher Tirolercake
1 Std. 30 Min
Aprikosenwähe
1h 10 phút
Schlorzifladen (Dörrbirnen-Tarte)
1h 35min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Mailänderli
3h
Chräbeli
24 Std.
Bretzeli
2h 30min
Luzerner Lebkuchen
55min
Süssmostcreme
4h 15min
Aargauer Rüeblitorte
2h
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min