Apparaten en accessoires
Birewegge
Voorbereiding. 30min
Totaal 28u.
3 Stücke
Ingrediënten
Füllung
-
Baumnusshälften100 g
-
Dörrbirnen geviertelt500 g
-
Feigen, getrocknet halbiert100 g
-
Dörrzwetschgen entsteint100 g
-
dunkle Sultaninen50 g
-
Zitronat50 g
-
Zucker75 g
-
Zimt1 TL
-
Nelkenpulver1 Prise
-
Zitronensaft20 g
-
Traubensaft300 g
Teig
-
Butter weich, in Stücken (3 cm)250 g
-
Mehl500 g
-
Salz1 TL
-
Backpulver¼ TL
-
Wasser100 g
Fertigstellung
-
Ei verquirlt, zum Bestreichen1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
32 g
Calorieën
9847 kJ /
2352 kcal
Vetten
96 g
Koolhydraten
324 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
1.- August-Weggen
1u. 10min
Emmentaler Meringues
2u. 15min
Osterkuchen
1u. 45min
Linzer Torte
1u.
Meitschibei
1u. 30min
Zuger Kirschtorte
4u.
Schenkeli
1u. 35min
Schlorzifladen (Dörrbirnen-Tarte)
1u. 35min
Berner Zopf
1u. 45min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1u. 55min
Bretzeli
2u. 30min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min