Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zucker
-
20
g Vanillezucker, selbstgemacht
of 1 Pck. Vanillezucker - 220 g Mandeln
- 2 Eiweiss
- 10 g Mandellikör, z.B. Amaretto
- 2 Tropfen Bittermandelaroma
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 47 kJ / 11 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Baumnussguetzli
1h 15min
Basler Brunsli
8h 40min
Chräbeli
24 godz.
Osterkuchen
1h 45min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 40 Min
Schenkeli
1 Std. 35 Min
Birewegge
28 Std.
Bretzeli
2h 30min
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1h 15min
Zuger Kirschtorte
4h
Basler Läckerli
1 Std. 10 Min