Sonntagszöpfe Zweierlei

Sonntagszöpfe Zweierlei

4.8 77 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Milch und etwas mehr zum Bestreichen
    300 g
  • Butter weich, in Stücken
    80 g
  • Hefe zerbröckelt
    ½ Würfel
  • Zucker
    1 TL
  • Zopfmehl
    500 g
    500 g Weissmehl
  • Salz
    2 TL
  • Wasser
    25 g
  • Natron
    5 g
  • Meersalz zum Bestreuen
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 18.5 g
Calorieën 2757 kJ / 659 kcal
Vetten 23 g
Koolhydraten 94 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...