Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Weizenmehl
- 230 - 250 g Wasser
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 40 g pflanzliches Öl und etwas mehr zum Bearbeiten und Beträufeln
- 1 Prise Zucker
- 1 ½ TL Salz
- 1 - 2 Tomaten, in Scheiben (siehe Tipp)
- Meersalz, grobkörnig zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 992 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Mailänderli
3h
Grittibänze
2 Std. 10 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Kräuterfaltenbrot
1h 20 min
Rüeblisalat
15min
Schoggistängeli-Cake
1 Std. 10 Min
Getränkter Zitronencake
1h 30 min
Fruchtglace
5 Min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 Std. 10 Min
Berner Zopf
1 godz. 45 min