Apparaten en accessoires
Tessinerli
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 50min
10 Portionen
Ingrediënten
-
Weizenmehl500 g
-
1 Päckchen Trockenhefe, (7 g)Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Salz1 ½ TL
-
Wasser lauwarm300 g
-
Rapsöl25 g
-
Wasser1 EL
-
Ei verquirlt1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
861 kJ /
206 kcal
Vetten
4 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
1.- August-Weggen
1 Std. 10 Min
Knöpfli
50 Min
Meitschibei
1 Std. 30 Min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1 Std. 55 Min
Bretzeli
2 Std. 30 Min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 Min
Nuss-Stängeli
1 Std. 50 Min
Dreikönigskuchen
2 Std. 15 Min
Weggli
2 Std. 5 Min
Grittibänze
2 Std. 10 Min