Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Form
- etwas Butter zum Einfetten
Teig
- 175 g Ruchmehl
- 80 g Butter, in Stücken (2 cm)
- ¾ TL Salz
- 60 g Wasser
Füllung
- 150 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter
- 200 g Vollrahm
- 2 Eier
- 5 Zweigchen Thymian, Blättchen abgezupft
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Pfeffer
- 100 g Zwiebeln (z. B. gelbe, rote und Schalotten), in Ringen (3 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3342 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 61 g
Alternatieve recepten
Käsewähe
50 menit
Älpler Magronen
45 Min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min
Spinatwähe
55 Min
Knöpfli
50 menit
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Berner Rösti
40 min
Zwiebelwähe
1 Std. 15 Min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 menit
Aprikosenwähe
1h 10 min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 Min