Apparaten en accessoires
Basler Mehlsuppe
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Mehl50 g
-
Gruyère in Stücken (2 cm)50 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Bratbutter45 g
-
Wasser1000 g
-
Rindsbouillonwürfel (für je 0,5 l)2
-
Salz1 Prise
-
Pfeffer1 Prise
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portionen
Eiwitten
5 g
Calorieën
842 kJ /
201 kcal
Vetten
15 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
En Guete, Schwiiz!
95 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 Std. 10 Min
Knöpfli
50 Min
Nidletäfeli
2 Std.
Knöpfli
50 Min
Emmentaler Meringues
2 Std. 15 Min
Bretzeli
2 Std. 30 Min
Süssmostcreme
4 Std. 15 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Käsewähe
50 Min
Kartoffelstock nature
55 Min
Älpler Magronen
45 Min