Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Mehl
- 50 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 45 g Bratbutter
- 1000 g Wasser
- 2 Rindsbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 842 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Älpler Magronen
45 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min
Tessiner Polenta
45 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Knöpfli
50 min
Knöpfli
50 min
Bündner Capuns
35 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Zwiebelwähe
1 Std. 15 Min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2u. 10min
Süssmostcreme
4óra 15p
Berner Zopf
1 Std. 45 Min