![Basler Mehlsuppe Basler Mehlsuppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d5fc384a-82ac-4d9a-b574-04ccf13c6d27/Derivates/3f008372-76d8-4ad4-93fb-4d6a0b57e22f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Mehl
- 50 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 45 g Bratbutter
- 1000 g Wasser
- 2 Rindsbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 842 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwiebelwähe
1 Std. 15 Min
Käsewähe
50 min
Knöpfli
50 min
Älpler Magronen
45 Min
Luzerner Lebkuchen
55 Min
Zwiebel-Käsewähe
1 Std. 15 Min
Berner Rösti
40 Min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Getränkter Zitronencake
1 Std. 30 Min
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Berner Zopf
1 Std. 45 Min