Apparaten en accessoires
Basler Mehlsuppe
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Mehl50 g
-
Gruyère in Stücken (2 cm)50 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Bratbutter45 g
-
Wasser1000 g
-
Rindsbouillonwürfel (für je 0,5 l)2
-
Salz1 Prise
-
Pfeffer1 Prise
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portionen
Eiwitten
5 g
Calorieën
842 kJ /
201 kcal
Vetten
15 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
En Guete, Schwiiz!
95 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Luzerner Lebkuchen
55min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2u. 10min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4u. 50min
Knöpfli
50min
Älpler Magronen
45min
Emmentaler Meringues
2u. 15min
Bretzeli
2u. 30min
Zwiebelwähe
1u. 15min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Apfelwähe
1u. 15min
Kartoffelstock nature
55min
Süssmostcreme
4u. 15min