Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 300 g Weissmehl
- ½ TL feinkörniges Salz
- 150 g Butter, kalt, in Würfeln
- 1 Eigelb
- 50 g Wasser, eiskalt
Belag
- 200 g Gouda, in Stücken
- 150 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 200 g Doppelrahm (45 % Fettgehalt)
- 4 Eier
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ TL Salz, feinkörnig
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 400 g Lauch, in Rondellen (5 mm)
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhabarberwähe
55 min
Herbstlicher Tirolercake
1h 30min
Aprikosenwähe
1h 10min
Apfelwähe
1h 15min
Zwiebel-Käsewähe
1h 15min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Apfelwähe
1h 15min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Süssmostcreme
4h 15min
Aargauer Rüeblitorte
2h
Spinatwähe
55 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min