![Maissuppe mit Wienerli und Bürli Maissuppe mit Wienerli und Bürli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A42CB5DB-7ED3-4FD0-8BB1-B45D23FDC882/Derivates/21BAE722-2216-4C07-BF4B-8021FA76B2E9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butter
- 2 Dosen Maiskörner, abgespült, abgetropft (Abtropfgewicht 570 g)
- 700 g Wasser
- 200 g Vollrahm
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 8 Wienerli (ca. 400 g)
- ½ Bund Schnittlauch, fein geschnitten
- 4 Brötchen (Bürli)
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 13743 kJ / 3295 kcal
- Eiwitten
- 114.3 g
- Koolhydraten
- 305 g
- Vetten
- 174 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Älplermagronen
30 Min
Riz Casimir
45 min
Gerstensuppe
1 godz. 20 min
Munder Safranrisotto
45 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 godz.
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Hamburger mit Coleslaw
40 min
Rüeblisuppe mit Minze
35 min
Risotto Cinque P
30 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 Min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 min