Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastateig
- 300 g Mehl
- 3 Eier
- 10 g Olivenöl, nativ
Ricotta-Füllung
-
100
g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
of 100 g frischer Ricotta, gesalzen, in Stücken (2-3 cm) - 100 g Mascarpone
- 250 g frischer Ricotta, gut abgetropft
- 2 gestr. TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
Auberginensauce
- 80 g Olivenöl, nativ
- 1 Zweigchen Thymian, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 5 Halme frischer Schnittlauch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 500 g Aubergine, in Würfeln (1-2 cm)
- 20 g Tomaten, in Würfeln (2-3 cm)
- etwas frische Basilikumblätter, zum Dekorieren
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 6 Portionen
- Calorieën
- 2351 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 Min
Käse-Spätzli
1 godz. 10 min
Egli-Knusperli
1h
Steinpilzrisotto mit Brie
35min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Polenta
30min
Tessiner Polenta
45 Min
Berner Rösti
40min
Bündner Capuns
35min
Polenta mit Pilzragout
45 Min
Trenette mit Pesto
45 Min
Panna cotta
6h 15 min